Preskoči na vsebino
Crtanje Kuhinja — KROJ

Nalagam…

Deli kuhinjo

Deljenje je izklopljeno. Zaprite okno in kliknite „Deli“, da ustvarite novo povezavo.

Začeti znova?

Izbriše se vse, kar je v načrtovalniku — stene, odprtine, elementi in videz — in ostane prazna kuhinja. „Razveljavi“ tega koraka ne povrne.