Вчитувам…
Споделувањето е исклучено. Затворете и кликнете „Сподели“ за да направите нов линк.
Се брише сè што е во планерот — ѕидови, отвори, елементи и изглед — и останува празна кујна. „Поништи“ не го враќа овој потег.