Učitavam…
Dijeljenje je isključeno. Zatvorite i kliknite „Podijeli“ da napravite novu poveznicu.
Briše se sve što je u planeru — zidovi, otvori, elementi i izgled — i ostaje prazna kuhinja. „Poništi“ ovaj potez ne vraća.